![]() |
نام شرکت
|
زیست فنآور کاوش پارسیان |
شماره ثبت
|
423158 | |
نام برند
|
( Parsian BioTech (PBT |
محصولات و خدمات
|
معرفی پرسنل
|
خدمات:۱- شناسایی کیفی و کمی محصولات تراریخته (GMO) ۲- تهیه و تولید کیت های ردیابی محصولات تراریخته ۳- شناسایی نوع گونه حیوانی بکار رفته در فرآورده های گوشتی و آبزیان بر پایه DNA ۴- ردیابی منشاء مواد غذایی (Proof of Origin) ۵- تهیه و تولید کیت های شناسایی تقلبات غذایی بر پایه DNA ۶- شناسایی منشاء ژلاتین خوراکی در کپسول های دارویی ۷- تهیه و خالص سازی متابولیت های ثانویه |
حسام شعبانی: کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی دکتر امیر موسوی: دکتری ژنتیک مولکولی تارا سلگی: کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی سهراب مرادی: کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی پگاه کریمی: کارشناسی میکروبیولوژی ساناز شعبانی: کارشناس ارشد حسابداری رومینا یزدانی: کارشناس ارشد مدیریت مرتضی آبکار: دکتری ژنتیک مولکولی |
تلفن واحد
|
22406727 |
تلفن همراه
|
09123836228 |
آدرس ایمیل
|
info@parsianbiotech.com |
فـــکس
|
22431744 |
آدرس وبسایت
|
www.parsianbiotech.com |
شمارهی داخلی
|
– |
درباره ما:(سوابق ،مقالات، استعداد، توانمندی، اختراعات و…)
|
ایده محوری به فارسی : شناسایی تقلبات غذایی (منشاء مواد) بر پایه DNAایده محوری به انگلیسی:Origin Identification of Food based on DNAسوابق شرکت :۱- دریافت اولین پروانه بهره برداری آزمایشگاه همکار با زمینه فعالیت شناسایی تقلبات غذایی بر پایه DNA از سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آوزش پزشکی دامنه فعالیت: ۱-۱- شناسایی کیفی محصولات تراریخته (GMO) ۱-۲- ردیابی تقلبات غذایی بر پایه DNA ۱-۳- شناسایی حلال در مواد و فرآورده های غذایی و دارویی ۱-۴- خدمات آموزشی فرآورده های مشمول آیین نامه۲- دریافت اولین گواهینامه تایید صلاحیت آزمایشگاه همکار در زمینه شناسایی محصولات تراریخته از سازمان استاندارد ایراناستعدادها و توانمدیهای شرکت : ۱- شناسایی کیفی و کمی محصولات تراریخته (GMO)2- تهیه و تولید کیت های ردیابی محصولات تراریخته۳-ردیابی تقلبات غذایی بر اساس شناسایی منشاء مواد (Proof of Origin) ۴- تهیه و تولید کیت های شناسایی تقلبات غذایی بر پایه DNA ۵-شناسایی منشاء ژلاتین خوراکی در کپسول های دارویی ۶-تهیه و خالص سازی متابولیت های ثانویه ۷-طراحی روش های آزمایشگاهی نوین در زمینه بیوتکنولوژی یدهها و اختراعات شرکت : ۱-راه اندازی بخش مولکولی جهت شناسایی تقلبات گوشتی در مرکز آزمایشگاه های کنترل غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عنوان مقالات و کتب شرکت:Shabani, H., Mehdizadeh, M., Mousavi., S. M., Ansari Dezfouli, E., Solgi, T., Khodaverdi, M., Rabiei, M., Rastegar, H., and Alebouyeh, M. 2015. Halal authenticity of gelatin using species-species PCR. 2015. Food Chemistry, 184: 203-206. |
تصویر امتیاز دهی در اینجا قرار می گیرد
|
تاییدیه مرکز رشد دانشگاه شهید بهشتی:
|
توضیحات
|
The department approved north https://assignment-helpers.com carolina and tennessee to use growth models for ayp determinations in 2005-06, and it later said arkansas, delaware, and florida can join the program for the 2006-07 school year.