مراکز نوآوری دانشگاه به عنوان یکی از مراکز پیشران فناوری کشور

دی ۱۳, ۱۳۹۹
مراکز نوآوری دانشگاه شهید بهشتی گشایش یافت
دی ۱۳, ۱۳۹۹

با همت دکتر کوروش پرند مراکز نوآوری دانشگاه شهید بهشتی به عنوان یکی از مراکز پیشران فناوری کشور افتتاح شد.

در این مراسم که روز سه شنبه با حضور سعداله نصیری قیداری رییس دانشگاه شهید بهشتی، کوروش پرند رییس پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی و جمعی از اساتید و مدیران این دانشگاه برگزار شد،  مرکز نوآوری دانشکده ها و پژوهشکده های دانشگاه شهید بهشتی  افتتاح شد.

این مراکز نوآوری در پژوهشکده علوم و فناوری های پزشکی و دانشکده های ادبیات و علوم انسانی، الهیات و ادیان،‌ مهندسی و علوم کامپیوتر،‌ علوم تربیتی و روانشناسی، علوم زمین، معماری و شهرسازی و دانشکده مهندسی برق گشایش یافتند.

سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در این مراسم از ساختمان در دست احداث برج نوآوری دانشگاه، پروژه‌های فناوری در حوزه لیزر، فتونیک، شتاب دهنده و گیاهان دارویی، مرکز نوآوری علوم انسانی و اجتماعی، مرکز نوآوری پارک علم و فناوری و دستاوردهای واحدهای فناور و نمایشگاه فناوری دانشگاه شهید بهشتی بازدید کرد.

پارک دانشگاه شهید بهشتی به عنوان یک پارک جامع دانشگاهی از سال ۱۳۹۴ فعالیت خود را آغاز کرده و در حال حاضر بیش از ۴۲۷۰ متر مربع از فضای مرکز رشد و پارک به استقرار واحدهای فناور اختصاص داده شده است.

۱۷ شرکت پیش رشد و ۳۱ شرکت رشدی در مرکز رشد، ۴ شتاب دهنده  و ۱۵ شرکت در پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی مستقر هستند که از این تعداد۱۷ شرکت دانش بنیان در مرکز رشد و ۷ شرکت دانش بنیان در پارک حضور دارند و به این ترتیب زمینه ۲۴۳ اشتغال در پارک علم و فناوری و ۲۰۰  اشتغال در مرکز رشد فراهم شده است.

همچنین ۶۰ تیم نوآوری در مراکز نوآوری دانشکده ها و پژوهشکده های دانشگاه شهید بهشتی استقرار دارند.

بر اساس کارکردها و مأموریت‌های اصلی پارک، محور برنامه‌های پارک و مرکز رشد در سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ شامل فرهنگ سازی و ترویج نوآوری در دانشگاه، آموزش و توانمند سازی اعضای هیات علمی، دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه  و ایجاد، توسعه و پایدارسازی کسب و کارها دانش بنیان و خلاق است.

منبع خبر: پایگاه خبری کارآفرینی

رویدادهای داغ!