«شتاب» چگونه اجرا میشود؟
در طرح «شتاب»، ایدههای دریافت شده، بعد از سنجش کارایی اولیه، یک فرایند علمی و عملی هدفمند را طی میکنند تااز انطباقشان با نیاز بازار، اطمینان حاصل شود. پس از آن، چیدمان و توسعه تیم و کسب و کار، بر اساس این بررسیهای اولیه انجام میشود.
طرح «شتاب»، به صورت فصلی و به مدت ۴۰ روز (۵ هفته مداوم) خدمات آموزشی خود را (هر هفته ۸ ساعت) به متقاضیان ارائه میکند تا ایدههای فناورانه و نوآورانه خود را جهت تبدیل به کسب و کاری موفق، مورد بررسی و ارزیابی قرار دهند. کارگاههای آموزشی طرح با بهرهگیری از دو رویکرد یادگیری فعال (Active learning) و یادگیری مشارکتی (Cooperative learning) برگزار خواهد شد. در طول ایام هفته، افراد متقاضی، میتوانند در کانون شکوفایی، خلاقیت و نوآوری در نتیجه ارتباط با مشتری و یادگیری از آنها، مدل کسب و کار خود را تکمیل و اعتبارسنجی کنند. متقاضیان باید ضمن حضور یک روزه و مشارکت در کارگاهها، حداقل ۲ روز در هفته را به پیگیری فعالیتهای مورد نیاز طرح شتاب اختصاص دهند.
با پایان یافتن این فرایند و بر اساس بازخوردهای بدستآمده از میزان پختگی ایده و فعالیت تیمها، تعداد متقاضیان طرح، به حداقل ۵ و حداکثر ۱۰ گروه کارآفرینی کاهش مییابد. هر گروه کارآفرین باید شامل حداقل دو عضو اصلی و سهامدار باشد. به منظور ارائه محتوای آموزشی گستردهتر، بهرهگیری از حضور کارآفرینان موفق، مشاوران و مدرسان با تجربه به اقتضای موضوع هر جلسه در دستور کار قرار خواهد گرفت.