فضای استقرار

مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه شهید بهشتی، با قرار گرفتن در شمال شهر تهران، فضاهایی اختصاصی، برای استقرار شرکت‌ها و واحدهای فناور در حوزه علم و فناوری در نظر گرفته است. این فضاها، در ابعاد و متراژ گوناگون در مجموعه پردیس ولنجک، عباسپور و زیراب است. در همین راستا مزایای امکاناتی از قیبل اتاق جلسات،کلاس‌های درس، سالن همایش، اینترنت پرسرعت، کدپستی و خط تلفن ثابت از مزایای فضای اختصاص داده شده به واحدهای فناور و شرکت های پذیرش شده در مرکز رشد دانشگاه شهید بهشتی می باشد.

ارتباط با دانشگاه شهید بهشتی

دانشگاه شهید بهشتی، به عنوان دانشگاهِ جامعِ تحقیقاتی و فناوری در عرصه بین‌المللی، شناخته می‌شوند. در همین راستا واحدهای فناور و شرکت های مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور و کارآفرینی از مزایایی مثل، همجواری دانشکده‌ها و پژوهشکده‌های تخصصی جهت بهره گیری از منابع انسانی خلاق و نوآور، تولید فناوری‌های جدید، بهره مندی از آزمایشگاه های تخصصی، برقراری ارتباط با اعضای هیات علمی و امکان بهره مندی از نشست‌های تخصصی دانشکده ها و پژوهشکده های برخوردار می باشند. همچنین استفاده از فضاهای درون دانشگاه، سالن‌های ورزشی و مرکز همایش‌های بین‌المللی ابوریحان و غیره برخوردار خواهند بود.

کلینیک کسب و کار بهشتی

مرکز رشد واحدهای فناوری و کارآفرینی دانشگاه شهید بهشتی، با هدف ارتقاء توانمندی‌های واحدهای فناوری و شرکت‌های مستقر و همچنین توسعه محصولات و خدمات شرکت‌ها و دانشجویان و اعضای هیئت علمی خلاق و کارآفرین، کلینیک مشاوره کسب و کار را راه‌اندازی کرد. کلینیک کسب و کار با بهره‌گیری از اساتید، مشاوران خبره، افراد حقیقی و حقوقی متخصص و مجرب، خدمات مشاوره و منتورینگ شرکت‌ها و واحدهای فناوری در زمینه کسب و کار و سایر موضوعات مرتبط با مسائل شرکت‌ها و عارضه‌یابی آن‌ها ارائه می‌دهد.

خدمات آموزشی مرکز رشد

مرکز رشد دانشگاه شهید بهشتی با همکاری مؤسسات و آکادمی‌های آموزشی، برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی  عمومی و تخصصی در حوزه‌های مختلف و برحسب نیازهای واحدهای فناور و شرکت های مستقر برگزار می کند. این مرکز با شناخت نیازهای آموزشی واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان، اقدام به تدوین جدول آموزشی و برگزاری دوره‌های کارآمد، جهت رفع این نیازها می‌نماید.که حاصل این دوره های آموزشی  این توانمندی‌ها هستند که واحدهای فناوری را در اتخاذ تصمیمات بهتر و ترسیم آینده‌ای بالنده به صورت هدفمند به تکامل می‌رسانند.

پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی

قرار گرفتن واحدهای فناور و شرکت های مرکز رشد در یک فضای توسعه فناوری با امکان تبادل افکار مستمر با دیگر محققین و مؤسسات فناوری از جمله عوامل موثر در هم افزایی در پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی است. پشتیبانی پارک علم و فناوری و تعامل نزدیک با مهم‌ترین دانشگاه‌های شمال شهر تهران و امکان ارتباط با شبکه وسیع همکاران داخلی و خارجی پارک شامل بیش از ۲۵ مرکز علمی، پژوهشی، تجاری، بازرگانی و فناوری است. همچنین شرکت‌های رشد یافته در مرکز رشد می‌توانند جهت استقرار در پارک علم و فناوری درخواست استقرار خود را ارائه نمایند.

صندوق پژوهش و فناوری شهید بهشتی

صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی شهید بهشتی پس از اخذ مجوز از کارگروه صندوق‌های پژوهش و فناوری و طی مراحل لازم با سرمایه ۳۰ میلیارد ریال به صورت رسمی به ثبت رسید. ارائه خدمات ضمانت‌نامه‌ای، تجاری‌سازی نتایج پژوهش‌ها، جذب یا هدایت منابع مالی دولتی و سرمایه‌گذاری خطرپذیر، ارائه خدمات مالی و تسهیلاتی، مشارکت و سرمایه‌گذاری در ایجاد، توسعه و توانمندسازی شرکت‌های فناورانه و دانش‌بنیان، اخذ و اعطای کارگزاری و عاملیت منابع و ارائه خدمات ارزیابی و امکان‌سنجی از خدمات این صندوق به‌شمار می‌رود. دانشگاه شهید بهشتی، پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات، شرکت‌های رهپویان پردازش گستر صحرا، کاریز اعتماد رایانه مهر و  پترو برهان اریس اروند از جمله سهام‌داران این صندوق محسوب می‌شوند.

هم‌افزایی و اطلاع‌رسانی

مرکز رشد با هدفمند نمودن ارتباطات و هم‌فکری واحدهای فناور، از طریق به کارگیری ظرفیت­‌های انسانی و دانشی دانشگاه و هم‌­افزایی بین واحدهای فناور مستقر، بخشی از خدمات و محصولات واحدهای فناور را به حل مسائل کلان اختصاص دهد. همچنین تعامل مرکز رشد با واحدهای فناوری، مدیریتی و اجرایی مصمم و معتقد به اجرای پروژه مشترک نیز می‌باشد. همچنین، از دیگر برنامه‌های مرکز رشد، اطلاع‌رسانی و پوشش خبری دستاوردها و محصولات واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد است.

توسعه کسب و کار

مرکز رشد و واحدهای فناوری و کارآفرینی، با هدف ایجاد بستر حمایتی مناسب و با رویکرد شناسایی، هدایت، ایجاد و توسعه کسب و کارهای نوپا، نوآورانه و فناورانه در حوزه‌های مختلف، در سال ۱۳۸۱، فعالیت خود را در دانشگاه شهید بهشتی آغاز نمود. این مرکز، با تکیه بر شبکه اقتصادی گسترده پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد، فرصتی ارزشمند جهت توسعه کسب و کارهای مبتنی بر فناوری و نوآوری، فراهم آورده است.