خورسان ایرانیان زمین
اسفند ۱۱, ۱۳۹۷
اطلاعیه تردد واحدهای فناور مرکز رشد در ایام نوروز
اسفند ۱۱, ۱۳۹۷

بدینوسیله به اطلاع می رساند کانون شکوفایی و خلاقیت به منظور ترویج فرهنگ کارآفرینی، نوآوری و حمایت از دانشجویان صاحب ایده و دارای طرح فناورانه، در مرکز رشد تأسیس گردیده است. دانشجویان پس از پذیرش و عضویت در کانون می توانند در قالب هسته های فناور در مرکز استقرار یابند و از تسهیلاتی نظیر جلسات منتورینگ، شرکت در دوره های آموزشی تخصصی و عمومی و استفاده از فضاهای مرکز رشد بهره مند گردند. شایان ذکر است هسته فناور شامل حداقل ۲ دانشجو از دانشگاه شهید بهشتی و حداکثر ۴ نفر می باشد، و پیشنهاد دهنده میبایست دانشجوی درحال تحصیل و یا فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی باشد. از دانشجویان متقاضی دعوت می شود جهت عضویت در کانون اطلاعات کامل خود و اعضای تیم فناور و نیز خلاصه ایده یا طرح را حداکثر در دو صفحه به مرکز رشد ارسال نمایند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های ۲۹۹۰۳۲۳۴-۳ تماس حاصل فرمایید.

رویدادهای داغ!
فارسی